Babyslofjes

  • 0

Babyslofjes

Category : Baby

Gehaakte warme Babyslofjes 0-3 maanden.

Daar dit handwerk is, is ieder paar uniek.

Zijn ze niet schattig en warm voor die kleine baby voetjes.

Babyslofjes zoals Oma ze zou maken 😀 deze zijn met liefde gemaakt.


About Author

Anneke

Anneke

Hier vindt je unieke ontwerpen, die je nergens anders kunt vinden.🥰 Patroontjes kunt U bij mij kopen of ik schrijf ze uit voor U. Via email of messenger kunt U mij berichten. Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

Laat een reactie achter

Account