Uniek Roze vest

  • 1

Uniek Roze vest

Category : Vesten

Roze vest met opstaand kraagje gemaakt in de popcornsteek

About Author

Anneke

Anneke

Hier vindt je unieke ontwerpen, die je nergens anders kunt vinden.🥰 Patroontjes kunt U bij mij kopen of ik schrijf ze uit voor U. Via email of messenger kunt U mij berichten. Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

1 Comment

Gonda Rijmenants

Gonda Rijmenants

16 juni 2022 at 7:04 am

Heel mooi

Laat een reactie achter

Account