Mozaiek Deken

  • 0

Mozaiek Deken

Category : Dekens

Voor de allereerste keer ben ik deze techniek gaan uit proberen.

Deze is gemaakt met Promo garen op haaknaald no. 4.

Dit is de Horizontale Traditional Queen blancket.

Het is een kooppatroon van Tinna.

Nu de rand er om heen.
Deze rand haak ik met 0,5 minder dan de deken.

About Author

Anneke

Anneke

Hier vindt je unieke ontwerpen, die je nergens anders kunt vinden.🥰 Patroontjes kunt U bij mij kopen of ik schrijf ze uit voor U. Via email of messenger kunt U mij berichten. Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

Laat een reactie achter

Account