Popcorn vest met capuchon

 • 5

Popcorn vest met capuchon

Category : Vesten

Uniek
Popcorn vest met capuchon

About Author

Anneke

Anneke

Hier vindt je unieke ontwerpen, die je nergens anders kunt vinden.🥰 Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 Voor vragen over patroontjes kunt U mij een email sturen. 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

5 Comments

Rina De mooij

rina de mooij

31 januari 2020 at 9:23 am

fijn dat ik lid mag zijn

heb gelijk een vraagje is er een patroon van het noppenvest

bij voorbaat dank

  Anneke

  Anneke

  21 december 2020 at 5:48 pm

  Hallo Rina, welkom op mijn website 🙂

  Ik heb geen patroon van het noppenvest wat op de site staat.
  Ik maak meestal rechte lappen hiervoor.
  Misschien is het een idee om een vest op te meten/of hierop te passen, wat je misschien zelf al hebt en deze maten aanhouden.

Sofie November

sofie november

13 maart 2020 at 9:59 am

Hele mooie vest Anneke. Is het patroon hiervan ook te koop?

Yvonne Vermeulen

Yvonne Vermeulen

13 maart 2020 at 11:15 am

Beste Anneke
Nadat ik thuis kwam te zitten met longkaker ben ik het haken weer op gaan pakken. Ben al een poosje op zoek naar een leuk vest. Nu zag ik dit vest op facebook en ben gelijk verliefd. Hoe kan ik aan het patroon komen alstublieft. U zou mij er een groot plezier mee doen. vind hem geweldig.

met vriendelijke groet
Yvonne

  Anneke

  Anneke

  21 december 2020 at 5:57 pm

  Ik heb geen uitgeschreven patroon van dit vest voor U.

  Met vriendelijke groet

Laat een reactie achter

Account