Noppenvest met capuchon

  • 3

Noppenvest met capuchon

Category : Vesten

Noppenvest met capuchon is gemaakt in de popcornsteek

About Author

Anneke

Anneke

Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 Verschillende creaties en ontwerpen. U kunt rondkijken, vragen stellen, iets bestellen of een email sturen. Stuur een email en U krijgt antwoord.

3 Comments

Rina De mooij

rina de mooij

31 januari 2020 at 9:23 am

fijn dat ik lid mag zijn

heb gelijk een vraagje is er een patroon van het noppenvest

bij voorbaat dank

Sofie November

sofie november

13 maart 2020 at 9:59 am

Hele mooie vest Anneke. Is het patroon hiervan ook te koop?

Yvonne Vermeulen

Yvonne Vermeulen

13 maart 2020 at 11:15 am

Beste Anneke
Nadat ik thuis kwam te zitten met longkaker ben ik het haken weer op gaan pakken. Ben al een poosje op zoek naar een leuk vest. Nu zag ik dit vest op facebook en ben gelijk verliefd. Hoe kan ik aan het patroon komen alstublieft. U zou mij er een groot plezier mee doen. vind hem geweldig.

met vriendelijke groet
Yvonne

Laat een reactie achter

Account