Little Flowers Shawlette

 • 2

Little Flowers Shawlette

Category : Shawl's

Little Flowers Shawlette
Deze is gemaakt van een Specials Amazing Cake met haaknaald no. 3

About Author

Anneke

Anneke

Hier vindt je unieke ontwerpen, die je nergens anders kunt vinden.🥰 Patroontjes kunt U bij mij kopen of ik schrijf ze uit voor U. Via email of messenger kunt U mij berichten. Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

2 Comments

Jeannine Duijker

Jeannine Duijker

27 augustus 2019 at 6:32 pm

Waar kan ik het patroon van de little flower shawlette vinden?

  Anneke

  Anneke

  21 december 2020 at 5:46 pm

  Hallo,

  Het patroon van de shawlette kun u vinden bij fb groep, Annyone.
  Daar staat het patroon bij de bestanden.

  Met vriendelijke groeten Anneke.

Laat een reactie achter

Account