Little Steampunk Hat

  • 0

Little Steampunk Hat

Category : Hoedjes

De little Steampunk hat is gemaakt van dunne katoen met haaknaald no. 2
Is gemaakt is spiraal, (met losse, vaste en halve vaste), en wordt rondom gehaakt.
In de laatste toer is een dun ijzerdraadje mee gehaakt.

About Author

Anneke

Anneke

Hier vindt je unieke ontwerpen, die je nergens anders kunt vinden.🥰 Patroontjes kunt U bij mij kopen of ik schrijf ze uit voor U. Via email of messenger kunt U mij berichten. Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

Laat een reactie achter

Account