Koordsteek

  • 0

Koordsteek

De koordsteek maak je op de goede kant van je werkjes.

Je haakt een toer met stokjes en daarna ga je een toer vasten terughaken op de goede kant van je werk.

De vasten maak je in de voorgaande lus van de stokjes.

 

 


About Author

Anneke

Anneke

Hier vindt je unieke ontwerpen, die je nergens anders kunt vinden.🥰 Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 Voor vragen over patroontjes kunt U mij een email sturen. 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

Laat een reactie achter

Account