Poncho

  • 0

Poncho

Category : Kinderen

De poncho is gemaakt van gemêleerd Super Soft garen 100 gram, á 282 meter per bol, met haaknaald no. 5
Dit is maat 134/140 (4 jaar)
Met de col ben ik begonnen met 62 lossen.
De lengte van de franjes heb ik 5 cm gedaan.

Deze poncho is gemaakt in
maat 122

About Author

Anneke

Anneke

Hier vindt je unieke ontwerpen, die je nergens anders kunt vinden.🥰 Patroontjes kunt U bij mij kopen of ik schrijf ze uit voor U. Via email of messenger kunt U mij berichten. Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

Laat een reactie achter

Account