Poncho met rozetjes

  • 0

Poncho met rozetjes

Category : Kinderen

De poncho is gemaakt van Made by ME garen met haaknaald no. 3

Maat 50/56 64 lossen opgezet en lengte naar wens en met rozetjes afgewerkt.

Het aantal toeren kan verschillen in hoe lang je de poncho wilt.

Wil je de halsopening groter dan doe je er 8 losse bij of een meervoud ervan.

Bij grotere maten doe je i.p.v. een schulprandje om elke losse en franje.


About Author

Anneke

Anneke

Hier vindt je unieke ontwerpen, die je nergens anders kunt vinden.🥰 Patroontjes kunt U bij mij kopen of ik schrijf ze uit voor U. Via email of messenger kunt U mij berichten. Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

Laat een reactie achter

Account