Mobius col

  • 2

Mobius col

Category : Cols

De Mobius col is gemaakt van Lurex garen met haaknaald no. 4

About Author

Anneke

Anneke

Hier vindt je unieke ontwerpen, die je nergens anders kunt vinden.🥰 Patroontjes kunt U bij mij kopen of ik schrijf ze uit voor U. Via email of messenger kunt U mij berichten. Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

2 Comments

Wietske Zomer

Wietske Zomer

29 januari 2021 at 8:41 pm

Dag Anneke,
Wat een leuke haakwerken heb je hier staan!
Zonet een profiel aangemaakt maar weet eigenlijk niet waarom dit moet, nooit eerder tegengekomen zoiets. Verkoop je je haaksels of geef je de patronen gratis weg of kan ik je patronen kopen, of laat je gewoon zien wat je zoal maakt? Laat me dit even weten zodat ik weet wat ik van je site mag verwachten.
Nog veel haakplezier en groetjes, Wietske

    Anneke

    Anneke

    30 januari 2021 at 8:29 am

    Hallo Wietske, Dank je wel voor je compliment! Leuk dat je een profiel hebt aangemaakt. Haken is een hobby van mij en zo laat ik de ontwerpen zien 🙂 Eventueel zijn ze te koop, waar belangstelling voor is. De haaksels maak ik meestal zonder er een patroon van te hebben. Voor advies en vragen kun je altijd bij mij terecht. Groetjes Anneke.

Laat een reactie achter

Account