Maxi dromenvanger 60 cm

  • 0

Maxi dromenvanger 60 cm

Category : Accessoires

Deze grote dromenvanger is gemaakt van katoen. De ring is 60 cm doorsnee.
De dromenvanger is gemaakt van Amy garen met haaknaald no. 3
Als laatste heb ik de dromenvanger in de ring bevestigd met vasten.
De dromenvanger in de ring haken met vasten

About Author

Anneke

Anneke

Hier vindt je unieke ontwerpen, die je nergens anders kunt vinden.🥰 Patroontjes kunt U bij mij kopen of ik schrijf ze uit voor U. Via email of messenger kunt U mij berichten. Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

Laat een reactie achter

Account