Boho vestje

  • 0

Boho vestje

Category : Kinderen

Het witte Boho vestje is gemaakt van Made by ME katoen met haaknld 3

Het rose Boho vestje is gemaakt van Pinguin katoen met haaknaald 3 Voor vragen over het patroontje kunt U mij een email sturen zazu991@gmail.com


About Author

Anneke

Anneke

Hier vindt je unieke ontwerpen, die je nergens anders kunt vinden.🥰 Patroontjes kunt U bij mij kopen of ik schrijf ze uit voor U. Via email of messenger kunt U mij berichten. Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

Laat een reactie achter

Account