Grijze poncho met capuchon

  • 4

Grijze poncho met capuchon

Category : Poncho's

De grijze poncho met capuchon is gemaakt van Royal garen met haaknaald no. 4,5
Hiervoor zijn 5 bollen a 100 gebruikt.
Je haakt hiervoor 4 vierkanten van dezelfde grootte.
Als laatste ga je de capuchon er aan vast haken.

About Author

Anneke

Anneke

Hier vindt je unieke ontwerpen, die je nergens anders kunt vinden.🥰 Patroontjes kunt U bij mij kopen of ik schrijf ze uit voor U. Via email of messenger kunt U mij berichten. Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

4 Comments

marchien De Maar-Hogenkamp

marchien De Maar-Hogenkamp

10 november 2020 at 10:11 pm

hoe kom ik aan het patoon

Linda Luten

Linda Luten

13 november 2022 at 10:22 am

Ik vind deze poncho heel mooi, kan ik hier ook een patroon van krijgen?

Laat een reactie achter

Account