Lente Southbay poncho

  • 0

Lente Southbay poncho

Category : Poncho's

De Lente Southbay poncho is gemaakt van Papatya color garen met haaknaald 4

Hiervoor heb ik 104 lossen opgezet en gehaakt in het Soutbay patroon.

Door haken tot de gewenste lengte.

 

De Lente Southbay poncho is gemaakt van Papatya color garen met haaknaald 4
Hiervoor heb ik 104 lossen opgezet en gehaakt in het Soutbay patroon.
Door haken tot de gewenste lengte.

About Author

Anneke

Anneke

Hier vindt je unieke ontwerpen, die je nergens anders kunt vinden.🥰 Patroontjes kunt U bij mij kopen of ik schrijf ze uit voor U. Via email of messenger kunt U mij berichten. Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

Laat een reactie achter

Account