Lente Southbay poncho

  • 0

Lente Southbay poncho

Category : Poncho's

De Lente Southbay poncho is gemaakt van Papatya color garen met haaknaald 4

Hiervoor heb ik 104 lossen opgezet en gehaakt in het Soutbay patroon.

Door haken tot de gewenste lengte.

 

De Lente Southbay poncho is gemaakt van Papatya color garen met haaknaald 4
Hiervoor heb ik 104 lossen opgezet en gehaakt in het Soutbay patroon.
Door haken tot de gewenste lengte.

About Author

Anneke

Anneke

Haken is een hele leuke hobby 🙂 Je neemt een haaknaald en een bolletje wol...wat een lol😊 🇳🇱Patroon gerelateerde vragen? Deze mag je me altijd stellen via email zazu57@live.nl Ik probeer je vragen altijd z.s.m. te beantwoorden en je verder te helpen. 🇺🇲Pattern related questions? Feel free to contact me any time by sending the email to zazu57@live.nl So I always try to reply your e-mail.

Laat een reactie achter

Account